پشم شیشه به عنوان یک ماده عایق در بسیاری از صنایع کاربردهای زیادی دارد. از جمله در ساخت و ساز، صنعت خودرو، سازه های فلزی و غیره.
پارتیشن بندی
پشم شیشه عمدتاً به عنوان ماده جاذب صدا در دیوارهای جداکننده ساختمان های مسکونی، تجاری و صنعتی استفاده می شود. این ماده جایگزین عالی برای دیوارهای آجری ساده است که می تواند عایق صدا و مقاومت در برابر آتش بالا با حداقل ضخامت دیواره را ارائه دهد.
سقف
سقف هر ساختمان تقریباً 40 درصد گرما را هدر می دهد که متعاقباً باعث افزایش مصرف انرژی می شود. عایق پشم شیشه یکی از راه های بهبود بهره وری انرژی ساختمان ها، گرم نگه داشتن خانه در زمستان و کاهش مصرف انرژی در تابستان است. در سقف های شیروانی، پشم شیشه معمولاً با سیم تقویت کننده محکم به هم متصل می شود.
کف
پشم شیشه خاصیت ارتجاعی دارد که می تواند ارتعاشات حرکتی را جذب کند و به عنوان عایق صوتی مناسب بین طبقات استفاده شود.
برای خرید پشم سنگ روی لینک کلیک کنید
https://ayeghariya.com/%D9%BE%D8%B4%D9%85-%D8%B3%D9%86%DA%AF/
عایق صنعتی
برای رفع نیاز صنایع در حال رشد، انتخاب محصولات عایق صنعتی از نظر وزن سبک، انعطاف پذیری، فناوری نانو و دوام بالا بسیار مهم است. در صنایع بزرگ، کاهش ریسک بسیار مهم است، بنابراین از مواد عایق خوب مانند پشم شیشه مرغوب همیشه استفاده شده است.
صنعت خودرو
پشم شیشه که مطابق با استانداردهای کیفی طراحی و تولید شده است، علاوه بر عایق صوتی و حرارتی، ایمنی فوق العاده ای در برابر حریق و لرزش دارد.
کاربردهای دیگر پشم شیشه عبارتند از:
استفاده در ساندویچ پانل
کانال هایی که نیاز به عایق دارند
خط لوله
بسیاری از امکانات
و…
ویژگی های اصلی پشم شیشه
پشم شیشه موجود در بازار دارای سه روکش فویل، مشکی شیشه ای و فایبرگلاس می باشد که از نظر قیمت با هم تفاوت دارند. هنگام خرید پشم شیشه باید به نکات زیر توجه کنید:
چگالی یا چگالی
پشم شیشه می تواند تراکم های بسیار متنوعی در ساخت داشته باشد و از تراکم (وزن یک متر مربع به ازای هر حجم ماده) از 10 تا 100 در بازار موجود است.
نوع بسته بندی
مواد پوشش پشم شیشه به طور مستقیم از نفوذ آب و رطوبت جلوگیری می کند.
ضخامت
ما باید ضخامت را بر اساس نوع کاربری که در نظر داریم اندازه گیری کنیم. هرچه پشم شیشه ضخیم تر باشد، عایق سطح بهتری خواهد داشت.